Conferentie

HIMSS23 Global Conference

17 april 2023

Bastion staat met volle trots op de global conference van HIMSS23 tussen 17 april – 21 april in Chicago. HIMSS23 brengt thought leaders en vernieuwers uit alle sectoren van het wereldwijde gezondheidsinformatie- en technologie spectrum samen. Sluit je aan bij collega’s en experts om de relatie tussen gezondheid en technologie verder te ontwikkelen, te versterken en van te leren.

De HIMSS Global Health Conference & Exhibition is het meest invloedrijke evenement op het gebied van gezondheidsinformatietechnologie van het jaar, waar meer dan 40.000 professionals uit het wereldwijde gezondheidsecosysteem samenkomen om relaties op te bouwen tijdens bruisende netwerkevenementen, te leren van experts in educatieve sessies over actuele onderwerpen en innovatieve gezondheidstechnologieproducten te ontdekken om hun grootste uitdagingen op te lossen.

Het programma is opgedeeld in drie hoofdthema’s:

Onderwijs
Educatieve programma’s bieden honderden sessies van thought leaders in de gezondheidszorg, geselecteerd via een zeer competitief beoordelingsproces door vakgenoten.

Tentoonstelling
Het evenement trekt meer dan 1.000 exposanten uit de gezondheidsinformatie- en technologiebranche aan. Ontdek duizenden producten en diensten, start-ups, sessies met thought leaders en speciale paviljoens over actuele onderwerpen.

Netwerken
Bouw relaties op om je professionele doelen te bevorderen, je persoonlijke groei te stimuleren en plezier te hebben! Van grote netwerkevenementen ’s avonds tot kleine, samengestelde executive-evenementen en 1-op-1-bijeenkomsten. Je legt waardevolle verbindingen met de juiste mensen tijdens HIMSS23.

Wij zien je daar!

Deel deze webinar

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan.

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Aankomende webinars

23 mei 2024

Radiologendagen 2024

14 mei 2024

ICT&health World Conference 2024