Veilig bestanden versturen
én ontvangen

Veilig mailen en bestanden delen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook: geen gedoe meer met plugins.

Secure File Transfer via Office 365

Bastion 365 wordt onderdeel van uw eigen Office 365 omgeving, hierdoor kunt u eenvoudig grote bestanden versturen en ontvangen, direct vanuit Outlook of OWA, vanaf laptop, tablet en telefoon. Zonder plug-ins of dubbel inloggen.

Rechtsgeldig

Met Bastion 365 wordt voldaan aan alle vereiste regels die van toepassing zijn op het uitwisselen van documenten en berichten. Voldoe aan alle eisen van de rechtspraak, gezondheidszorg en financiële markten.

Bestanden versturen én ontvangen

Met Bastion 365 kunt u ook veilig grote bestanden ontvangen. Iedereen kan zeer eenvoudig via webformulieren of door te reageren op uw mails, direct grote bestanden naar u sturen welke uw eenvoudig binnen office 365 ontvangt, waarbij u zelf de volledige controle houdt.

Volledige controle

Met Bastion 365 blijft u volledig in controle over uw eigen bestanden. Wij kunnen ze voor u opslaan of u doet dit gewoon in uw bestaande systemen. U bepaalt zelf de groottes, bestandstypen en bewaartermijnen. Alles zonder vendor lock-in.

Extra Zekerheden met authenticatie en afleverbericht

Bij Bastion 365 geniet u van extra zekerheden. U krijgt inzicht in welke bestanden uw organisatie binnenkomen en verlaten, alles gelogd en met digitaal afleverbewijs. U blijft in controle over uw eigen data, alles conform alle certificeringseisen van uw sector.

Klant testimonials

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“We moesten een mailoplossing vinden die voldoet aan alle eisen voor veilig mailen van medische informatie via Outlook en naadloos integreert met Microsoft 365. Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

Proces manager bij Farmadam

Beveiligde digitale communicatie voor overheids-, juridische- en zorgsector.

Eenvoudig digitaal communiceren en bestanden uitwisselen met de juiste beveiliging en bescherming is in veel sectoren een dagelijkse uitdaging. 

Met de oplossingen van Bastion 365 verstuurd en ontvangt u bestanden tussen derden veilig, slim, sneller én rechtsgeldig. De bestanden zijn altijd beschermd met encryptie en multifactor authenticatie. Zo weet u zeker dat uw bestanden beveiligd en bij de juiste mensen aankomen, zonder gedoe of ingewikkelde processen.

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Resources

Onze kennisbank

In onze kennisbank vindt u informatie en veelgestelde vragen en adviezen op het gebied van veilig mailen en bestanden delen.

Bekijk onze whitepapers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, normeringen en de wet- en regelgeving inzake veilig mailen en bestanden delen.

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, normeringen en de wet- en regelgeving inzake veilig mailen en bestanden delen.