Bastion 365: Veilig bestanden versturen, ontvangen en delen met Microsoft 365

Deel voortaan bestanden op een makkelijke, veilige en rechtsgeldige manier. Dat alles ongeacht formaat of grootte op al uw devices, dit door onze pluginloze integratie met Microsoft 365

Zie Bastion 365 in actie

Secure File Transfer via Office 365

Bastion 365 wordt onderdeel van uw eigen Office 365 omgeving, hierdoor kunt u eenvoudig grote bestanden versturen en ontvangen, direct vanuit Outlook of OWA, vanaf laptop, tablet en telefoon. Zonder plug-ins of dubbel inloggen.

Rechtsgeldig

Met Bastion 365 wordt voldaan aan alle vereiste regels die van toepassing zijn op het uitwisselen van documenten en berichten.
Voldoe aan alle eisen van de rechtspraak, gezondheidszorg en financiële markten.

Bestanden versturen én ontvangen

Met Bastion 365 kunt u ook veilig grote bestanden ontvangen. Iedereen kan zeer eenvoudig via webformulieren of door te
reageren op uw mails, direct grote bestanden naar u sturen welke uw eenvoudig binnen office 365 ontvangt, waarbij u zelf de volledige controle houdt.

Volledige controle

Met Bastion 365 blijft u volledig in controle over uw eigen bestanden. Wij kunnen ze voor u opslaan of u doet dit gewoon in uw bestaande systemen. U bepaalt zelf de groottes, bestandstypen en bewaartermijnen. Alles zonder vendor lock-in.

“Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie. En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

IT & Proces manager

De belangrijkste features van veilig bestanden delen

Veilig bestanden versturen via Microsoft 365

Door de Bastion 365 cloud integratie met Microsoft 365 email en Microsoft 365 storage, kunt u gemakkelijk grote bestanden versturen conform alle wettelijke eisen van uw sector.

Veilig bestanden ontvangen via Microsoft 365

Wissel grotere bestanden eenvoudig uit en ontvang ze binnen uw Microsoft 365 omgeving. Dat kan via online formulieren of via email flows. Maar net wat u wilt.

Inclusief afleverberichten

Ontvang een bericht als een bestand is verstuurd zodat u altijd weet of het goed is gegaan en bij de juiste persoon terechtgekomen. En dat zonder de zoveelste externe tool.

Volledige controle over uw bestanden

Alles wordt gelogd zodat u precies weet wat er aan bestanden binnenkomt en uitgaat. Een welkom inzicht en het zorgt voor veel meer controle over uw eigen data.

Beschermt uw bestanden beter

Met encryptie volgens industriestandaarden en multi-factor authenticatie (MFA) zijn bestanden en de informatie die erin staat veel beter te beschermen en makkelijker om selectief te delen.

Rechtsgeldig bestanden delen

Het delen van uw bestanden gaat nu op een rechtsgeldige basis die geldt voor uw sector. Dat maakt het eenvoudiger om als organisatie te opereren met een beduidend minder risico op overtredingen of boetes.

Zie Bastion 365 in actie

Benieuwd hoe werken met Bastion 365 eruit ziet voor gebruikers of beheerders?

“Met Bastion 365 beschikken wij over een gecertificeerd, interoperabel én gebruikersvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen volgens NTA 7516.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move​

“Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie. En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

IT & Proces manager bij Farmadam

Up to date and certified

Placeholder image

Veilige en geautomatiseerde uitwisseling van gegevens

Laat bezoekers en medewerkers op een snelle en veilige manier (contact)formulieren, dossiers en bestanden indienen en verwerken. Waarborg de privacy van medische gegevens en verhoog de betrouwbaarheid van het proces.   

Placeholder image

Inzicht verzorgen met wie uw organisatie allemaal e-mailt en bestanden deelt

Krijg inzicht in de gedeelde bestanden en alle inkomende en uitgaande e-mails van uw organisaties met collega’s, cliënten, klanten en andere ketenpartners. Creëer transparantie met gecentraliseerd communicatiebeheer.

Koppelingen met uw eigen dataopslag

Krijg beveiligde toegang tot cloud-gebaseerde toepassingen, zoals SharePoint, OneDrive, Azure Storage, SFTP en AWS. Krijg veilig en gemakkelijk toegang tot uw eigen gegevens, ongeacht waar deze zijn opgeslagen.

Placeholder image

Naadloze integraties met uw eigen systemen

Krijg eenvoudig toegang tot benodigde informatie en deel deze veilig met degenen die toegang nodig hebben dankzij de naadloze integratie van onze software met een aantal systemen, zoals EPD, ZIS, Zaaksystemen en Documentsystemen.

Placeholder image

Ondersteuning van alle open zorg standaarden & protocollen (FHIR/HL7/IHE/XDS/XDM)

Ondersteuning van alle open standaarden en protocollen, zoals FHIR, HL7, IHE, XDS en XDM. Dit bevordert de interoperabiliteit tussen verschillende systemen en vermindert de kans op fouten. 

Placeholder image

De beste beveiliging van uw verkeer (TLS/NTA 7516/AS4/SMIME/PGP)

Beschikt de beveiligingsstandaarden TLS, NTA 7516, AS4, SMIME en PGP om de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens tijdens de overdracht te waarborgen en datalekken te voorkomen.

Placeholder image