Bastion 365: de naadloze veilig mailen integratie met Microsoft 365

Ontdek het gemak van een eenvoudige oplossing voor een ingewikkeld probleem. Dankzij onze pluginloze integratie in de cloud met Microsoft 365 profiteert u van veilig mailen met gecentraliseerde implementatie en beheer. Zo voldoet u zonder gedoe aan strikte standaarden als de AVG, NTA 7516, NEN 7510 en NEN 7512.

Zie Bastion 365 in actie

Rechtsgeldig

Met Bastion 365 wordt voldaan aan alle vereiste regels die van toepassing zijn op het uitwisselen van documenten en berichten. Voldoet aan alle eisen van de rechtspraak, gezondheidszorg en financiële markten.

Beveiligd

Voldoet aantoonbaar aan alle beveiligingseisen en certificeringen. Voor een optimale beveiliging van al uw vertrouwelijke gegevens.

Kostenbesparing

100% SaaS oplossing die direct en veilig gekoppeld is aan uw Microsoft 365 & Azure omgeving. U hoeft geen extra investeringen te doen in hardware, software of onderhoud.

Geen extra beheer

Bastion 365 wordt onderdeel van uw Office 365 omgeving, te activeren zonder plugins, moeilijke implementatie projecten of installaties en zeer gemakkelijk te beheren binnen uw eigen Office 365 omgeving.

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

De belangrijkste features van veilig mailen

Naadloze integratie met Microsoft Exchange

Deze zorgt voor een centrale, pluginloze integratie die implementatie en beheer veel sneller en eenvoudiger maakt. 

Binnen één remote sessie te implementeren

Voer een PowerShell-script uit binnen Microsoft 365, verleen enkele machtigingen op de Microsoft Graph API en u bent klaar.

Integreert met Microsoft 365 gebruikersbeheer

Met ondersteuning voor Active Directory en Single Sign On (SSO) zodat er geen sprake is van dubbel inloggen.

Gebruikt Microsoft 365 mailflow connectoren

Deze beveiligde connectoren routeren de inkomende en uitgaande berichten voor optimale veiligheid en eenvoudig beheer.

Ondersteunt Microsoft 365 labels

Bestaande labels van Microsoft 365 (purview/DLP) zijn gewoon te gebruiken, plus tal van extra mogelijkheden om met Bastion 365 alle berichten en bijlagen automatisch te labelen.

Geen extra omgeving beheren

Wilt u Bastion 365 niet meer gebruiken? Dan zet u het uit en kunt u niet meer veilig mailen. Maar alle e-mails en bijlagen blijven staan in Microsoft Outlook 365 en Microsoft Storage 365.

Zie Bastion 365 in actie

Benieuwd hoe werken met Bastion 365 eruit ziet voor gebruikers of beheerders?

“Met Bastion 365 beschikken wij over een gecertificeerd, interoperabel én gebruikersvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen volgens NTA 7516.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move​

“Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie. En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

IT & Proces manager bij Farmadam

Up to date and certified

Placeholder image

Veilige en geautomatiseerde uitwisseling van gegevens

Laat bezoekers en medewerkers op een snelle en veilige manier (contact)formulieren, dossiers en bestanden indienen en verwerken. Waarborg de privacy van medische gegevens en verhoog de betrouwbaarheid van het proces.   

Placeholder image

Inzicht verzorgen met wie uw organisatie allemaal e-mailt en bestanden deelt

Krijg inzicht in de gedeelde bestanden en alle inkomende en uitgaande e-mails van uw organisaties met collega’s, cliënten, klanten en andere ketenpartners. Creëer transparantie met gecentraliseerd communicatiebeheer.

Koppelingen met uw eigen dataopslag

Krijg beveiligde toegang tot cloud-gebaseerde toepassingen, zoals SharePoint, OneDrive, Azure Storage, SFTP en AWS. Krijg veilig en gemakkelijk toegang tot uw eigen gegevens, ongeacht waar deze zijn opgeslagen.

Placeholder image

Naadloze integraties met uw eigen systemen

Krijg eenvoudig toegang tot benodigde informatie en deel deze veilig met degenen die toegang nodig hebben dankzij de naadloze integratie van onze software met een aantal systemen, zoals EPD, ZIS, Zaaksystemen en Documentsystemen.

Placeholder image

Ondersteuning van alle open zorg standaarden & protocollen (FHIR/HL7/IHE/XDS/XDM)

Ondersteuning van alle open standaarden en protocollen, zoals FHIR, HL7, IHE, XDS en XDM. Dit bevordert de interoperabiliteit tussen verschillende systemen en vermindert de kans op fouten. 

Placeholder image

De beste beveiliging van uw verkeer (TLS/NTA 7516/AS4/SMIME/PGP)

Beschikt de beveiligingsstandaarden TLS, NTA 7516, AS4, SMIME en PGP om de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens tijdens de overdracht te waarborgen en datalekken te voorkomen.

Placeholder image