Veilig mailen

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook: geen gedoe meer met plugins.

Rechtsgeldig

Met Bastion 365 wordt voldaan aan alle vereiste regels die van toepassing zijn op het uitwisselen van documenten en berichten. Voldoet aan alle eisen van de rechtspraak, gezondheidszorg en financiële markten.

Beveiligd

Voldoet aantoonbaar aan alle beveiligingseisen en certificeringen. Voor een optimale beveiliging van al uw vertrouwelijke gegevens.

Kostenbesparing

100% SaaS oplossing die direct en veilig gekoppeld is aan uw Microsoft 365 & Azure omgeving. U hoeft geen extra investeringen te doen in hardware, software of onderhoud.

Geen extra beheer

Bastion 365 wordt onderdeel van uw Office 365 omgeving, te activeren zonder plugins, moeilijke implementatie projecten of installaties en zeer gemakkelijk te beheren binnen uw eigen Office 365 omgeving.

Veilig mailen: eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Vertrouwelijke informatie, zoals patiëntgegevens, juridische stukken en bedrijfsvertrouwelijke gegevens worden steeds vaker per e-mail verstuurd. Veilig mailen zorgt ervoor dat deze e-mails beveiligd en geauthenticeerd worden verstuurd. Hierdoor blijven ze alleen toegankelijk voor de ontvanger en de verzender van het bericht.

Klant testimonials

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“We moesten een mailoplossing vinden die voldoet aan alle eisen voor veilig mailen van medische informatie via Outlook en naadloos integreert met Microsoft 365. Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

Proces manager bij Farmadam

Extra Zekerheden met authenticatie en afleverbericht

Bij Bastion 365 geniet u van extra zekerheden. U krijgt een totaal inzicht welke e-mails uw organisatie verlaten, alles gelogd en met digitaal afleverwijs. U blijft in controle over uw eigen mailflows en alles wordt verstuurd met de best mogelijke beveiliging, met Bastion 365 voldoet u aan alle certificeringseisen van uw sector. 

Onze oplossingen voldoen aan open internationale standaarden en zorgen ervoor dat u nu en in de toekomst blijft voldoen aan alle (wettelijke) vereisten en richtlijnen voor het veilig uitwisselen van vertrouwelijke gegevens. Wij integreren naadloos met alle andere SaaS oplossingen zonder dat u hier naar omkijken heeft. 

Up to date and certified

Placeholder image

Veilige en geautomatiseerde uitwisseling van gegevens

Laat bezoekers en medewerkers op een snelle en veilige manier (contact)formulieren, dossiers en bestanden indienen en verwerken. Waarborg de privacy van medische gegevens en verhoog de betrouwbaarheid van het proces.   

Placeholder image

Inzicht verzorgen met wie uw organisatie allemaal e-mailt en bestanden deelt

Krijg inzicht in de gedeelde bestanden en alle inkomende en uitgaande e-mails van uw organisaties met collega’s, cliënten, klanten en andere ketenpartners. Creëer transparantie met gecentraliseerd communicatiebeheer.

Koppelingen met uw eigen dataopslag

Krijg beveiligde toegang tot cloud-gebaseerde toepassingen, zoals SharePoint, OneDrive, Azure Storage, SFTP en AWS. Krijg veilig en gemakkelijk toegang tot uw eigen gegevens, ongeacht waar deze zijn opgeslagen.

Placeholder image

Naadloze integraties met uw eigen systemen

Krijg eenvoudig toegang tot benodigde informatie en deel deze veilig met degenen die toegang nodig hebben dankzij de naadloze integratie van onze software met een aantal systemen, zoals EPD, ZIS, Zaaksystemen en Documentsystemen.

Placeholder image

Ondersteuning van alle open zorg standaarden & protocollen (FHIR/HL7/IHE/XDS/XDM)

Ondersteuning van alle open standaarden en protocollen, zoals FHIR, HL7, IHE, XDS en XDM. Dit bevordert de interoperabiliteit tussen verschillende systemen en vermindert de kans op fouten. 

Placeholder image

De beste beveiliging van uw verkeer (TLS/NTA 7516/AS4/SMIME/PGP)

Beschikt de beveiligingsstandaarden TLS, NTA 7516, AS4, SMIME en PGP om de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens tijdens de overdracht te waarborgen en datalekken te voorkomen.

Placeholder image

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Resources

Onze kennisbank

In onze kennisbank vindt u informatie en veelgestelde vragen en adviezen op het gebied van veilig mailen en bestanden delen.

Bekijk onze whitepapers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, normeringen en de wet- en regelgeving inzake veilig mailen en bestanden delen.

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, normeringen en de wet- en regelgeving inzake veilig mailen en bestanden delen.