Voor de zorg

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook: geen gedoe meer met plugins.

Veilig informatie delen binnen de zorgsector

Nederland telt meer dan 100.000 zorgaanbieders. Informatie-uitwisseling via e-mail is een belangrijk communicatiemiddel binnen de sector, waarbij privacygevoelige informatie tussen aanbieders en patiënten gedeeld wordt. Ook hier komt beveiliging tegen datalekken en cyberterreur steeds hoger op de agenda. 

Met Bastion 365 communiceert u veilig en eenvoudig medische gegevens met patiënten, mantelzorgers, overheidsinstellingen, zorgverzekeraars en andere zorgaanbieders. Zo voldoet u aan de wettelijke regelgeving én waarborgt u de privacy van patiënten. 

Integreer veilig mailen en bestanden delen binnen uw organisatie. Gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken binnen Outlook, zonder plug-ins of gedoe.

Case

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten mailt veilig met Bastion 365

“Na de heldere uitleg over Bastion 365 werd al snel duidelijk dat Bastion 365 het laatste puzzelstukje was, wat nog miste in onze IT transformatie. Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe.”

Mark van den Berg

IT Support Specialist

Extra Zekerheden met authenticatie en afleverbericht

Bij Bastion 365 geniet u van extra zekerheden. U krijgt een totaal inzicht welke e-mails uw organisatie verlaten, alles gelogd en met digitaal afleverwijs. U blijft in controle over uw eigen mailflows en alles wordt verstuurd met de best mogelijke beveiliging.

Klant testimonials

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“We moesten een mailoplossing vinden die voldoet aan alle eisen voor veilig mailen van medische informatie via Outlook en naadloos integreert met Microsoft 365. Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

Proces manager bij Farmadam

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.