Over Bastion 365

Bastion 365 biedt beveiligde SaaS-oplossingen voor de overheids-, juridische- en zorgsector. Veilig communiceren met ketenpartners, burgers, in de zorg en met de rechtspraak, gewoon eenvoudig te koppelen met al uw bestaande systemen.

Beveiligde digitale communicatie

Wij zijn uw partner in beveiligde communicatie-oplossingen voor uw organisatie. Eenvoudig uw vertrouwelijke gegevens beter beveiligen en uw medewerkers zorgeloos laten werken, zonder gedoe of ingewikkelde processen. Van veilig mailen tot onbezorgd bestanden delen, met Bastion 365 kan het vandaag nog.

Gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener

Bastion 365 werkt met de modernste technieken, en voldoet aan alle certificeringseisen voor de overheids-, juridische- en zorgsector.

Zo weet u zeker dat u voldoet aan alle (wettelijke) eisen en richtlijnen voor het veilig uitwisselen van gevoelige informatie, zoals patiëntgegevens, contracten en juridische dossiers.

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan.

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Vacatures

Steeds meer organisaties willen met onze SaaS-oplossing werken. Maak jij het verschil voor onze klanten? Bekijk dan onze vacatures.

Node JS | Fullstack Developer

Development