Voor de juridische sector

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook: geen gedoe meer met plugins.

Veilig mailen en bestanden delen binnen de juridische sector

Bescherming van vertrouwelijke gegevens is binnen de juridische sector van groot belang. Steeds meer partijen binnen het juridisch domein stellen veilig mailen verplicht voor communicatie.

Daarom stuurt u vertrouwelijke berichten en stukken naar de Rechtspraak en Raad van State via een beveiligde SaaS-oplossing voor veilig mailen. Met Bastion 365 is dit snel en eenvoudig geregeld. Er zijn geen extra handelingen nodig bij het uitsturen van uw e-mails. Met Bastion 365 mailt u gewoon zoals u gewend bent, maar dan veilig.

Case

The Mental Move voldoet aan veilig mailen met Bastion 365

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld”

Ruth de Heer

Directeur

Mailen zoals u gewend bent, zonder extra handelingen

Geen extra handelingen, installaties of plug-ins nodig bij het uitsturen en ontvangen van uw e-mails. U mailt gewoon zoals u gewend bent met Bastion 365 en alles blijft binnen uw eigen vertrouwde Outlook omgeving. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van de informatie-uitwisseling wordt gewaarborgd en dat deze naadloos aansluit bij uw organisatieprocessen.

Klant testimonials

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“We moesten een mailoplossing vinden die voldoet aan alle eisen voor veilig mailen van medische informatie via Outlook en naadloos integreert met Microsoft 365. Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

Proces manager bij Farmadam

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.