Voor de overheid

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook: geen gedoe meer met plugins.

Veilig informatie delen binnen de overheidssector

Binnen de overheidssector wordt veel gevoelige informatie uitgewisseld, zoals persoonlijke gegevens van burgers en vertrouwelijke zakelijke informatie. In deze digitale communicatie tussen de verschillende belanghebbenden neemt het belang van informatieveiligheid toe. 

Met Bastion 365 deelt u veilig, snel en gemakkelijk vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Onze software is speciaal ontwikkeld om de overheidssector te helpen met het beveiligen van de interne en externe communicatie. Communiceer persoonlijk en veilig met inwoners, ondernemers, (lokale) overheidsinstanties en andere (zorg)partners binnen de branche. 

Door de krachten te bundelen van Microsoft 365, Azure en Bastion 365 kan je eenvoudiger voldoen aan de AVG en Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Integreer veilig mailen & bestanden delen, eenvoudig binnen uw organisatieprocessen, zonder plug-ins of extra handelingen.

Case

Veilig Mailen: GGz Breburg kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft 365

Wij vinden het heel belangrijk dat wij als GGz Breburg veilig en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie. Wij maken hiervoor ‘onder de motorkap’ gebruik van Bastion 365. Met Bastion 365 beschikken wij over een gecertificeerd, interoperabel én gebruikersvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen volgens NTA 7516.

Danny Bakx

ICT Manager

Beveiligde digitale communicatie voor overheids-, juridische- en zorgsector.

Eenvoudig digitaal communiceren en bestanden uitwisselen met de juiste beveiliging en bescherming is in veel sectoren een dagelijkse uitdaging.

Met de oplossingen van Bastion 365 verstuurd en ontvangt u bestanden tussen derden veilig, slim, sneller én rechtsgeldig. De bestanden zijn altijd beschermd met encryptie en multifactor authenticatie. Zo weet u zeker dat uw bestanden beveiligd en bij de juiste mensen aankomen, zonder gedoe of ingewikkelde processen.

Klant testimonials

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld.”

Ruth de Heer

Directeur bij The Mental Move

“Met Bastion 365 weet ik dat we er alles aan doen om onze mails zo goed mogelijk te beveiligen. Daar lig ik nu geen seconde van wakker.”

Edwin Starke

Directeur bij Starke

“We moesten een mailoplossing vinden die voldoet aan alle eisen voor veilig mailen van medische informatie via Outlook en naadloos integreert met Microsoft 365. Wij stellen hoge eisen voor het veilig delen van medische informatie En dat hebben wij in Bastion 365 gevonden!”

Peter Ravesteijn

Proces manager bij Farmadam

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.