Onze klantcases

Wij zijn trots op onze klanten. Lees deze klantcases en ontdek hoe onze SaaS-oplossingen ook voor uw organisatie van meerwaarde zijn.

“Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd – soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur – maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal.”
Zorg

Marcel Drost

“De lokale plug-inarchitectuur was ook niet handig voor onze IT-afdeling omdat we bijna volledig in de cloud werken. Ook voor onze medewerkers was het niet gebruiksvriendelijk.”
Zorg

Luc Wijnen

“Het team van Bastion 365 wist ons precies te vertellen hoe veilig mailen in elkaar steekt. We merkten tegelijkertijd dat er bij Bastion 365 de WIL is om alles goed te regelen én – belangrijker – snel aan te passen als dat nodig is.”
Juridische sector

Joost Reynvaan

“Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Bastion 365. De implementatie is vlot verlopen en onze medewerkers kunnen direct veilig mailen zonder extra trainingen.”
Onderwijs

Wouter van den Berg

the-mental-move-logo
“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld”
Zorg

Ruth de Heer

“Met Bastion 365 beschikken wij over een gecertificeerd, interoperabel én gebruikersvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen volgens NTA 7516.”
Zorg

Danny Bakx