Congres

HIMSS23 European Health Conference & Exhibition

7 juni 2023

Bastion 365 is aanwezig bij de HIMSS23 European Health Conference & Exhibition. Dit belangrijke internationale evenement binnen de zorg wordt gehouden van 7 tot 9 juni in Lissabon, Portugal.

HIMSS23 brengt professionals, beleidsmakers, zorgverleners en technologie-experts samen om te discussiëren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorgsector. Het biedt een platform om kennis uit te wisselen, nieuwe inzichten op te doen en innovatieve oplossingen te ontdekken die de kwaliteit van de zorg verbeteren.

Bij Bastion 365 zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg. We begrijpen het belang van het beschermen van patiëntgegevens, het waarborgen van privacy en het minimaliseren van beveiligingsrisico’s in een steeds digitaler wordende wereld. Tijdens het HIMSS23 evenement zullen we onze nieuwste innovaties en oplossingen presenteren die zorginstellingen kunnen helpen bij het waarborgen van de integriteit en vertrouwelijkheid van hun gegevens.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op het HIMSS23 evenement in Lissabon. Samen kunnen we werken aan een veiligere en efficiëntere toekomst van de gezondheidszorg.

Via deze link kunt u zich registreren voor het congres.

Deel deze webinar

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan.

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Aankomende webinars

23 mei 2024

Radiologendagen 2024

14 mei 2024

ICT&health World Conference 2024