Congress

DMEA 2023: Het verbinden van Digitale Gezondheid

25 april 2023

Bastion 365 staat op 25 april – 27 april op DMEA 2023 in Berlijn. DMEA is een van de belangrijkste evenementen voor digitale gezondheid in Europa. Het brengt experts uit de branche samen voor drie inspirerende dagen in Berlijn. Met een uitgebreid overzicht van de markt biedt DMEA een platform voor intensieve uitwisseling, effectieve netwerkmogelijkheden en succesvolle klantenwerving.

DMEA 2023 heeft een veelzijdig congresprogramma, praktische lezingen en discussiepanels. Vooraanstaande experts uit de politiek, zelfbestuur, bedrijfsleven en wetenschap delen hun inzichten. De uitgebreide tentoonstelling, waar ruim 700 fabrikanten en leveranciers hun producten en oplossingen presenteren, is volledig volgeboekt. Meer dan 16.000 deelnemers uit diverse landen maakten deel uit van dit dynamische evenement, dat tevens een uitgebreid startup-, carrière- en jong talentenprogramma bood.

DMEA is dé plek waar de toekomst van digitale gezondheid vorm krijgt. Wij zien je daar!

Deel deze webinar

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan.

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.

Aankomende webinars

23 mei 2024

Radiologendagen 2024

14 mei 2024

ICT&health World Conference 2024