Blog

Veilig mailen met de Raad van State via Bastion 365

Veilig mailen met de Raad van State via Bastion 365

Tags:

Willem

Veilig mailen is een essentiële behoefte in de juridische wereld, en de Raad van State is hierop geen uitzondering. Of het nu gaat om het uitwisselen van processtukken of andere vertrouwelijke informatie, de beveiliging van deze communicatie is cruciaal.

Bastion 365, als een van de toonaangevende oplossingen die voldoet aan de NTA 7516-norm, maakt rechtstreeks veilig mailen mogelijk. En dat vanuit de eigen Microsoft 365 omgeving en zonder extra handelingen.

Technische Vereisten

Om rechtstreeks veilig te kunnen mailen met de Afdeling bestuursrechtspraak, moet uw mailomgeving voldoen aan bepaalde technische vereisten. Bastion 365 kan u ondersteunen bij het inrichten van uw mailomgeving conform deze technische vereisten.

Spelregels en Ontvangstbewijs

Bij het rechtstreeks veilig mailen met de Afdeling bestuursrechtspraak zijn er bepaalde spelregels waaraan u moet voldoen. Bastion 365 zorgt ervoor dat de opmaak van uw veilig mailen-bericht en de bijlagen voldoen aan deze regels.

Daarnaast kunt u Bastion 365 zo instellen dat het de succesvolle aflevering bij de Raad van State toont. Dit dient als bewijs van indienen of ontvangstbewijs.

Contact

Heeft u meer toelichting of hulp nodig bij het rechtstreeks veilig mailen met de Raad van State? Bastion 365 staat klaar om u te ondersteunen in uw veilige communicatiebehoeften. Neem contact met ons op of vraag een online demo aan.

Conclusie

Rechtstreeks veilig mailen met de Raad van State is nu eenvoudiger dan ooit dankzij Bastion 365. Met de naleving van de NTA 7516-norm biedt Bastion 365 een robuuste en betrouwbare oplossing voor al uw veilige communicatiebehoeften binnen de juridische sector.

Factsheet - Veilig mailen en bestanden delen binnen de juridische sector

Meer blogs

5 minuten

Pluginloos veilig mailen uitkomst voor advocatuur en zorg

5 minuten

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

5 minuten

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life, met ondersteuning van Bastion 365 voor veilig mailen en delen