Blog

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

Tags:

Willem

In sectoren zoals de zorg, overheid en rechtspraak is het versturen van e-mails met gevoelige informatie een dagelijkse realiteit. De NTA 7516-norm wordt vaak gebruikt om te zorgen dat deze informatie niet in verkeerde handen valt. Maar hoe kan dit proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk worden gemaakt?

Geen Plug-ins, Geen Gedoe

Veel oplossingen voor veilig mailen vereisen het installeren van plug-ins of extra handelingen van de gebruiker. Bastion 365 biedt een andere benadering. Wij hebben veilig mailen geïntegreerd in Microsoft 365, zonder dat de gebruiker daar veel van merkt. Geen extra stappen, geen gedoe.

Automatische Herkenning en Conformiteit

Bijvoorbeeld, een advocatenkantoor dat communiceert met rechtbanken moet voldoen aan de NTA 7516-norm. Bastion 365 kan zo worden ingericht dat mails naar een @rechtspraak.nl-adres automatisch via het juiste kanaal worden verstuurd. Alle vertrouwelijke mails en bestanden worden veilig en conform de richtlijnen verstuurd.

Samenwerking met MainPort

MainPort zocht een laagdrempelige manier van veilig mailen en kwam uit bij Bastion 365. Na een succesvolle demonstratie en test in een eigen lab-omgeving, werd de techniek aangeboden aan klanten. De samenwerking is perfect verlopen, en de oplossing is nu beschikbaar voor meerdere klanten van MainPort.

Conclusie

Veilig mailen hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Met Bastion 365 wordt de veilige factor naadloos geïntegreerd in Microsoft 365, waardoor gebruikers eenvoudig en zonder extra handelingen veilig kunnen mailen. Of het nu gaat om de zorg, overheid, of juridische sector, Bastion 365 biedt een oplossing die werkt.

Wilt u meer weten of een demonstratie aanvragen? Neem contact met ons op.

Meer blogs

5 minuten

Pluginloos veilig mailen uitkomst voor advocatuur en zorg

5 minuten

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

5 minuten

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life, met ondersteuning van Bastion 365 voor veilig mailen en delen