Zorginstelling Arkin zeer tevreden over makkelijk beheer én zeer goede support van Bastion 365

Zorg
"Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd - soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur - maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal."

Marcel Drost

Meer weten over veilig mailen en delen binnen de zorg? Download onze factsheet.

Deel deze case

Arkin biedt hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg in een grootstedelijke omgeving. De organisatie omvat 11 onderdelen die samen het hele spectrum van de ggz beslaan. Van preventie en ggz-basiszorg tot specialistische psychiatrie en verslavingszorg en van forensische en intensieve zorg tot reclasseringstoezicht en spoedeisende hulp. Er werken zo’n 4.500 mensen die jaarlijks ongeveer 35.000 mensen behandelen. Het 65-koppige IT-team ondersteunt de organisatie en gebruikt sinds een tijdje Bastion 365 om veilig te mailen.

Hoe ze bij Bastion 365 terechtkwamen

“We hadden tijdens een voortraject onderzoek gedaan naar de beschikbare producten en een lijstje gemaakt van veilig mailen aanbieders”, vertelt Marcel Drost, Functioneel beheerder Microsoft 365 bij Arkin. “Na demo’s bleven uiteindelijk Bastion 365 en een andere aanbieder over. Om een keuze tussen deze 2 te maken hadden we een wegingsmatrix met wensen en eisen opgesteld. In eerste instantie was de ander de nipte winnaar.”

Dat draaide helaas uit op een teleurstelling

“We waren iets van 6 maanden bezig met een implementatietraject om alles draaiende te krijgen – wat niet lukte. Sterker nog, deze partij verkocht ons een product met een webversie die tijdens verkoop nog helemaal niet ontwikkeld was. We hebben ze nog een kans gegeven maar het lukte ze niet om tijdig aan onze wensen te voldoen. Toen hebben we de stekker uit het project getrokken en zijn we met Bastion 365 in zee gegaan, in eerste instantie met een pilot, tegenwoordig volledig.”

Werken met Bastion 365 was een wereld van verschil

“Met Bastion 365 was het gewoon plug & play. Even een script draaien, wat records aanpassen en binnen een half uur draaide het bij iedereen binnen de organisatie. Geen plugins of lange implementatietrajecten nodig.”

“Nog een mooi voordeel is dat we niet zelf een trefwoordenbestand voor filtering aan hoeven te leveren, dat gaat vanzelf in Bastion 365 dat naar betrouwbare externe bronnen kijkt. Kortom, een kind kan de was doen. En dat zeg ik als iemand die normaal gesproken erg kritisch is over nieuwe applicaties, ik ben niet snel tevreden. Maar Bastion 365 zit gewoon goed in elkaar.”

De goede support is een uitkomst voor Arkin

“Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd – soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur – maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal.”

Kortom, zowel de gebruikers als de IT’ers van Arkin zijn erg content met Bastion 365. Benieuwd of het ook bij uw zorginstelling past? Neem dan contact op voor meer informatie.

Meer cases

“Heel erg verfrissend dat er een bedrijf is die achter haar eigen product staat en dit wil ontwikkelen met de klant waarbij feedback rechtstreeks vanaf de werkvloer komt. Bastion 365 is zeer goed bereikbaar en beginnen direct met het zoeken van een oplossing in welke vorm dan ook”  
Zorg

Michel Voorma

“Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd – soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur – maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal.”
Zorg

Marcel Drost

“De lokale plug-inarchitectuur was ook niet handig voor onze IT-afdeling omdat we bijna volledig in de cloud werken. Ook voor onze medewerkers was het niet gebruiksvriendelijk.”
Zorg

Luc Wijnen