The Mental Move voldoet aan veilig mailen met Bastion 365

Zorg
"De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld"
the-mental-move-logo

Ruth de Heer

Deel deze case

The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Dat doen zij met preventieve zelfhulpmodules, een mentale helpdeks, workshops en een preventieve gezondheidscheck.

Werken met medische informatie vraagt om uiterste zorgvuldigheid wanneer je informatie gaat delen met cliënten of andere ketenpartners. Sinds de invoering van de privacywet voor de zorg is het niet langer toegestaan om persoonlijke gezondheidsinformatie per e-mail te versturen zolang er geen passende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om e-mails te beveiligen. Om aan de veiligheidseisen te voldoen is The Mental Move in gesprek gegaan met Bastion 365.

Wat was voor jullie de reden om veilig te e-mailen volgens NTA 7516? We waren bezig met het ontwikkelen van een preventief medisch onderzoek (onze preventieve gezondheidscheck) waarbij het resultaat een persoonlijk rapport is. Vanwege de vertrouwelijke informatie in dit rapport was het noodzakelijk dit rapport volgens de NTA 7516 norm te verzenden vanuit een geautomatiseerd proces. We waren daarom op zoek naar een oplossing voor veilig mailen en kwamen uit bij Bastion 365. Wat ons erg aansprak was dat er geen complexe integratie nodig was, en dat het simpel met verzendregels kon worden opgelost.

“De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld” – Ruth de Heer, directeur The Mental Move.

Hoe is de samenwerking verlopen?

De samenwerking is heel soepel verlopen. De kennis van het Microsoft platform en het snelle schakelen werkte erg prettig. Bovendien heeft Bastion 365 duidelijke documentatie beschikbaar, hierdoor hebben we alles zelf kunnen inrichten. Het supportteam is bij vragen zeer behulpzaam en snel en dat maakte dat alles vlotjes verliep. Binnen twee weken was Bastion 365 ingericht en gekoppeld binnen ons Preventief Medisch Onderzoek proces. De e-mails worden nu, beveiligd met 2 factor authenticatie, afgeleverd bij de ontvangers.

Vrijblijvend advies

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die Bastion 365 biedt voor veilig e-mailen met Microsoft 365? Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een demo. Vul vandaag nog het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer cases

“Heel erg verfrissend dat er een bedrijf is die achter haar eigen product staat en dit wil ontwikkelen met de klant waarbij feedback rechtstreeks vanaf de werkvloer komt. Bastion 365 is zeer goed bereikbaar en beginnen direct met het zoeken van een oplossing in welke vorm dan ook”  
Zorg

Michel Voorma

“Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd – soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur – maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal.”
Zorg

Marcel Drost

“De lokale plug-inarchitectuur was ook niet handig voor onze IT-afdeling omdat we bijna volledig in de cloud werken. Ook voor onze medewerkers was het niet gebruiksvriendelijk.”
Zorg

Luc Wijnen