Starke Re-integratie & Personeelsdiensten mailt veilig met Bastion 365

Zorg
"Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe"

Mark van den Berg

Deel deze case

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten heeft in Bastion 365 de oplossing gevonden voor veilig mailen met Microsoft 365. Met deze oplossing kunnen medewerkers van Starke Re-integratie & Personeelsdiensten vertrouwelijke gegevens veilig per e-mail uitwisselen.

Het bedrijf was al enige tijd op zoek naar een alternatieve oplossing voor veilig mailen en kwam via hun partner Linden-IT Managed Services terecht bij Bastion 365. “Wij waren op zoek naar een systeem dat veilig e-mailen met Microsoft 365 mogelijk maakt en slimmer en efficiënter is dan andere oplossingen. Een systeem dat werkt zonder plug-ins en/of alternatieve mailing dashboards waarin je als macOS gebruiker weer apart op zou moeten inloggen. Een systeem dat geen onderscheidt maakt tussen Windows en macOS gebruikers en schaalbaar is, aldus Mark van den Berg, support duizendpoot van Starke Re-integratie.”

“Na de heldere uitleg over Bastion 365 werd al snel duidelijk dat Bastion 365 het laatste puzzelstukje was, wat nog miste in onze IT transformatie. Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe”, aldus Mark van den Berg.

“Het systeem voelde voor onze werknemers, cliënten en partners al snel vertrouwd aan en dit komt niet alleen omdat Bastion 365 zo fantastisch makkelijk werkt.”

Mooie samenwerking tussen alle betrokkenen

Alle partijen zijn het erover eens. De samenwerking was top. “Wij zijn zeer tevreden of de algehele samenwerking. Het is toch al een stap voor een organisatie, om te zoeken naar alternatieven op het gebied van veilig mailen, laat staan dat dit uiteindelijk geïmplementeerd en in de dagelijks routine door iedereen gebruikt gaat worden. Het systeem voelde voor onze werknemers, cliënten en partners al snel vertrouwd aan en dit komt niet alleen omdat Bastion 365 zo fantastisch makkelijk werkt. Maar ook doordat alle instellingen van Bastion 365 tijdens de implementatie, stap voor stap met ons werden gedeeld en doorgenomen. Zelfs tot de aller kleinste details en fine-tuning van de Bastion 365 instellingen op ons als bedrijf” zegt Mark van den Berg.

“Over de samenwerking inderdaad niets dan lof.” zegt Gert Jan Valk, directeur Linden-IT Managed Services. “Door de inzet van beide organisaties is de implementatie van Bastion 365 bij Starke Re-Intregratie & Personeelsdiensten uitermate goed en snel gegaan en dat zonder plug-ins of ander gedoe!

Wim de Koning, CEO Bastion 365: “Ik kan de goede samenwerking alleen maar beamen. Dat Bastion 365 makkelijk en snel te implementeren is, dat wist ik natuurlijk al maar wanneer de klant dit zelf ervaart en teruggeeft is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen.”

Meer cases

“Heel erg verfrissend dat er een bedrijf is die achter haar eigen product staat en dit wil ontwikkelen met de klant waarbij feedback rechtstreeks vanaf de werkvloer komt. Bastion 365 is zeer goed bereikbaar en beginnen direct met het zoeken van een oplossing in welke vorm dan ook”  
Zorg

Michel Voorma

“Als we vragen hebben wordt er bijna direct gereageerd – soms zelfs binnen een minuut, meestal een paar uur – maar in ieder geval dezelfde dag. En tijdens de pilot lieten ze ons rustig een paar maanden testen en stonden ze ook altijd voor ons klaar. Geen moeite was teveel. Tegenwoordig hebben we nog steeds korte lijntjes met ze. Ideaal.”
Zorg

Marcel Drost

“De lokale plug-inarchitectuur was ook niet handig voor onze IT-afdeling omdat we bijna volledig in de cloud werken. Ook voor onze medewerkers was het niet gebruiksvriendelijk.”
Zorg

Luc Wijnen