2 minuten leestijd

Veilige grote bestanden ontvangen

Deel dit bericht

Bastion 365 gebruikers kunnen ook veilig grote bestanden ontvangen. Dit op een veilige manier conform wet en regelgeving en gelogd in transactielogs.

Personen kunnen via een webformulier op de eigen website van de organisatie een bericht opstellen en hierbij grootte bestanden toevoegen. Deze komen dan binnen via email (meestal hier een groepsmailbox) met downloadable links naar de bestanden.

Gebruikers kunnen ook een eDelivery bericht naar personen sturen waarop deze dan kunnen reageren en hierbij grootte bestanden kunnen toevoegen. Deze berichten en downloadable links komen dan direct binnen op de eigen email.

Ook kunnen gebruikers een persoonlijk webformulier sturen naar personen en in antwoord hierop kunnen grootte bestanden worden toevoegen. Deze antwoorden en downloadbare links komen dan rechtstreeks in de email van de gebruikers, of indien gewenst kan hier ook een groepsmailbox worden ingesteld.

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.