2 minuten leestijd

Instellen webformulieren

Deel dit bericht

Binnen Bastion 365 zijn er mogelijk om webformulieren/conversatiestarters in te stellen. Dit zijn formulieren welke via een link op de eigen websites van organisaties te plaatsen zijn. De antwoorden van deze formulieren worden dan beveiligd verstuurd via email naar eigen organisatie.

Dit kunnen algemene formulieren zijn die naar een groepsemail box worden gestuurd (bijv. contactformulieren)

Maar ook specifieke formulieren (bijv. declaratieformulieren) op specifieke plaatsen op uw website, of die u alleen naar bepaalde personen wilt mailen zodat zij hierop kan kunnen reageren.

Binnen deze formulieren heeft u verschillende instelmogelijkheden zoals, wel of geen bijlagen, toegestane bestandstypen en groottes, verzendbevestigingen, ect.

Ook de bestaat de mogelijkheid van 2-factor authenticatie op formulieren. Dan moeten verzenders eerst een emailadres bevestigen en daarna hun telefoonnummer via SMS-code. Zo heeft u zekerheid waar het formulier vandaan komt en beschikt ook direct over een gevalideerde emailadres en telefoonnummer van de verzender.

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.