5 minuten leestijd

Bastion 365 – Veilig grote bestanden versturen en ontvangen

Deel dit bericht

Met Bastion 365 kunnen medewerkers veilige grote bestanden versturen. Medewerkers hebben toegang tot hun eigen Bastion 365 portal. In deze portal kunnen ze eDelivery berichten opstellen en hier grote bestanden aan toevoegen. Ontvangers krijgen een melding dat er een bericht klaar staat en deze met een unieke link samen met een extra authenticatie vanuit SMS of Authenticator kunnen open en de grote bestanden kunnen downloaden. Dit wordt verstuurd met de eigen huisstijl van de organisatie en komt zo vertrouwd over.

Net zo belangrijk als versturen, is het veilig ontvangen van grote bestanden. Medewerkers kunnen op meerdere manieren  grote bestanden ontvangen van derden. Dit kan via een webformulier, nadat verzenders zich hebben authentiseert. Deze komen dan meestal binnen op een groepsmailbox. Hierin wordt het bericht ontvangen met een overzicht van de meegestuurde bestanden, welke als downloadbare links worden weergegeven. Ook kunnen unieke webformulieren rechtstreeks worden opgestuurd naar ontvangers om bestanden te uploaden, deze berichten komen dan samen met downloable links direct binnen op het emailadres van de medewerker. En als derde kunnen eDelivery berichten worden verstuurd waarop ontvangers kunnen reageren en grote bestanden kunnen meesturen. Zo zijn er verschillende manieren om processen te creëren waarbij op een veilige manier grote bestanden naar uw organisatie kunnen worden verstuurd.

Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo?

Overstappen naar een nieuwe software doet u niet zomaar, dat begrijpen we heel goed. Vraag daarom eerst een gratis demo aan. 

Wij vertellen u graag over de meerwaarde van Bastion 365 voor uw organisatie.