Blog

Dutch Health Week 2021

Dutch Health Week 2021

Tags:

Van 18 t/m 21 mei 2021 lanceert Jaarbeurs de eerste editie van het grootste online evenement in de zorgsector: de Dutch Health Week. Een inspirerend online health event met als overkoepelend thema ‘Let’s improve health together’.

Aan de totstandkoming van deze virtuele week wordt een bijdrage geleverd vanuit de eigen Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support en wordt er samengewerkt met externe, relevante partners als de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien, de Open Universiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam. Het doel van de Dutch Health Week is kennisoverdracht, het inspireren van professionals in de zorg en de life sciences en het onder de aandacht brengen van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de zorgsector.

Overkoepelend thema: Let’s improve health together

Willen we de complexe en enorme uitdagingen in de zorg het hoofd bieden, dan moet er over de muren van eigen organisaties heen gekeken worden en samen opgetrokken worden om nieuwe manieren te zoeken om de zorg toekomstbestendig te maken. Tijdens de Dutch Health Week is het overkoepelende thema dan ook Let’s improve health together.

Onderwerpen die tijdens het online programma op de agenda staan zijn duurzaamheid, digitalisering van de zorg, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie. Er is een sterk inhoudelijk programma dat is opgebouwd uit afwisselend keynotes door toonaangevende sprekers, rondetafelgesprekken waar experts aanschuiven, netwerkbijeenkomsten, break-out sessies en demo video’s van interessante producten en diensten. Bezoekers hebben volop de mogelijkheid tot interactie en het stellen van vragen tijdens de sessies, netwerkbijeenkomsten en meetings die zij in kunnen plannen.

Uitgelicht

Tijdens de Dutch Health Week event verzorgen wij een online webinar binnen het thema privacy & veiligheid.

‘Hoe e-mailen van vertrouwelijke informatie ook makkelijk én veilig kan.’

Dit webinar is op: Woensdag 19 mei 2021, 09:45 – 10:15 uur

Wij geven een inkijkje in de mogelijkheden, de voordelen en het gemak van Veilig Mailen in de zorg. Wilt u dit webinar online volgen? Schrijf u dan snel in en klik op de groene button. Deelname is gratis!

Wilt u meer weten?

Kijk voor uitgebreidere informatie op: Dutch Health Week

Meer blogs

5 minuten

Pluginloos veilig mailen uitkomst voor advocatuur en zorg

5 minuten

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

5 minuten

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life, met ondersteuning van Bastion 365 voor veilig mailen en delen