Blog

Bastion 365 en Wortell partners voor de moderne werkplek

Bastion 365 en Wortell partners voor de moderne werkplek

Tags:

De traditionele werkplek maakt steeds meer plaats voor de moderne werkplek. Zo ook in zorg- en overheidsinstellingen. Door nieuwe technologieën en wet- en regelgeving wordt het steeds belangrijker wendbaar en up-to-date te zijn. Dit vraagt om continue investeringen, aanpassingsvermogen en kostbare tijd van gebruikers. Met de moderne werkplek ben je deze stap voor. Door moderne technologie ben jij en je medewerkers altijd up-to-date, heb je anytime toegang tot documenten en worden processen beheersbaar en schaalbaar. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is; waarde toevoegen aan je werk en zorgtaken.

Bastion 365 binnen de moderne werkplek voor compliant e-mailen

Bastion 365 is een oplossing voor veilig e-mailen dat heel goed past in de moderne werkplek. Bastion 365 is gecertificeerd en voldoet volledig aan de NTA 7516. Met Bastion 365 hoef je niet na te denken over de wettelijke regels waaraan je moet voldoen. Bovendien werkt Bastion 365 naadloos op Microsoft 365. Voor Bastion 365 is geen plug-in of extra mailserver nodig. Het levert geen ‘gedoe’ op voor gebruikers en is zeer gebruiksvriendelijk.

Partnership Bastion 365 – Wortell

De moderne werkplek en het ontzorgen van de gebruiker is belangrijk voor Wortell. Bastion 365 sluit dan ook perfect aan op de visie van Wortell: Technologie inzetten om de mens zoveel mogelijk uit een dag te laten halen.

Meer weten over de moderne werkplek? Work: moderne werkplekgeheel verzorgd • Wortell

Meer blogs

5 minuten

Pluginloos veilig mailen uitkomst voor advocatuur en zorg

5 minuten

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

5 minuten

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life, met ondersteuning van Bastion 365 voor veilig mailen en delen