Blog

Bastion 365 en Insight zijn partners voor veilig mailen in de zorg

Bastion 365 en Insight zijn partners voor veilig mailen in de zorg

Tags:

Insight gaat Bastion 365 opnemen in hun portfolio. Insight heeft een vast team dat zich dagelijks bezighoudt met het helpen van zorgorganisaties. Daarbij kijken zij altijd naar hoe zij met de juiste technologie waarde kunnen toevoegen aan het zorgproces.

Digitale innovatie draagt bij aan verbeterde samenwerking en informatie-uitwisseling. Communicatie tussen cliënt en zorgorganisatie alsook de onderlinge samenwerking binnen de verschillende domeinen van een zorgorganisatie worden hierdoor veiliger en eenvoudiger.

‘We hebben daarbij altijd oog voor partners die een wezenlijke aanvulling zijn voor onze klanten. Het aangaan van een partnership met Bastion 365 biedt ons de kans om voor onze klanten zorg te dragen voor een veilige oplossing voor het versturen van vertrouwelijke informatie per mail. We maken het voor gebruikers zeer makkelijk om automatisch en veilig vertrouwelijke informatie te versturen, zowel binnen als buiten de muren van de organisatie. Dit is voor de medewerkers die te maken hebben met wetgeving en NEN-normeringen rondom data meteen een grote zorg minder!’

Met Bastion 365 heeft u in combinatie met Microsoft 365 een veilige oplossing voor het versturen van persoonlijke patiënten informatie via Outlook volgens de NTA 7516 norm. Dit is de verplichte norm voor de zorg voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie via de mail. Het implementeren van Bastion 365 gaat gemakkelijk, heeft geen plug-ins en vraagt geen extra investeringen.

Meer weten over de digitale zorgwerkplek van Insight? Neem contact op met een specialist

Meer blogs

5 minuten

Pluginloos veilig mailen uitkomst voor advocatuur en zorg

5 minuten

Samenwerking tussen Bastion 365 en MainPort: Veilig Mailen in Microsoft 365, Naadloos Geïmplementeerd

5 minuten

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life, met ondersteuning van Bastion 365 voor veilig mailen en delen